Ingrid Fehn Dellgrens inlägg delades 22 gånger och många som sett det taggade kompisar som kör spårvagn för att hjälpa henne hitta föraren.
Ingrid Fehn Dellgrens inlägg delades 22 gånger och många som sett det taggade kompisar som kör spårvagn för att hjälpa henne hitta föraren. Bild: Privat

Ingrid gav romantiken en chans – efterlyste snygga föraren på Facebook

Kärlek går att hitta var som helst. Kanske också på fyrans spårvagn? Ingrid Fehn Dellgren gav det en chans när hon sett snyggaste spårvagnsföraren försvinna bort och bestämde sig för att hitta honom igen.

ANNONS
|

Ingrid Fehn Dellgren hade inte mycket mer än klivit på spårvagnen vid Mölndals centrum på valborgseftermiddagen när hon fick syn på honom: På förarsätet precis framför henne satt en förare som fick henne att haja till.

– Han var väldigt snygg, han hade snygga ögon. Man ser den som kör i backspegeln, berättar hon.

Ingrid uppfattade det som att killen tittade lite extra på henne också.

– Senare har jag tänkt på om han bara kollade i backspegeln för att inte köra på någon eller om han kollade på mig. Jag har kommit fram till att det nog var en kombination, funderar hon.

ANNONS

LÄS MER:Upprörda känslor när bussen försvinner

Frågade kollegan

När vagnen stannade för att byta personal klev killen av. Ingrid, som var på väg hem från jobbet som personlig assistent i Mölndal, glömde att göra detsamma. Men de såg på varandra genom fönstret, fick ögonkontakt några gånger och killen vinkade.

Efter ett tag tog hon mod till sig och frågade den nypåstigna chauffören om han visste vad kollegan som klivit av hette. Då fick hon ett nej, men senare hjälpte han henne.

Under resan hade Ingrid pratat i telefon med sin kompis och diskuterat vad som hänt.

– Hon boostade mig lite till att våga söka efter honom. Jag tänkte att jag kan ju inte inte fråga, det hade varit tråkigt. Sen trodde jag inte att det skulle bli en så stor grej, säger Ingrid och berättar att hon lade upp en efterlysning i gruppen ”Vad händer i Göteborg?” på Facebook.

LÄS MER:Solveig dog i corona – fem dagar efter 70-åriga bröllopsdagen

Stor uppslutning

I efterlysningen beskrev hon killen som cirka 1,90 lång med ”mörkbrunt fint fixat hår, drygt 25 år och helt enkelt skitsnygg”.

– Det var tyst till nästa morgon. Sedan bara trillade det in kommentarer och folk taggade kompisar som kör spårvagn.

851 likes och över 300 kommentarer trillade in, närmare bestämt. Inlägget delades också i 22 grupper, bland annat en för Västtrafiks personal. En av dem som skrev på Facebook var föraren hon pratat med, som då hade kontaktat sin kollega och fått tillåtelse att ge henne hans namn och nummer.

– Jag skickade ett sms och han har svarat, men vi har inte kommit längre än så. Han verkar trevlig. Vi kanske ska ta en kaffe eller så, säger Ingrid.

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Mölndals-Posten” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS