Stallet comedy återvänder till Mölndal och Åbytravet – här är höstens artister

Efter en succéartad start återvänder nu Stallet comedy till Mölndal. Höstens artister är bokade och besökarna är enligt projektledaren garanterade ett skratt.
– Det kommer vara kvällar som tilltalar alla, säger Louise Lönn Ardefelt.

ANNONS

Nu är det klart att Stallet comedy, som hade premiär under våren, kommer fortsätta att arrangeras i höst. Bakom det hela står produktionsbolaget Dark duck agency vars förhoppning är att etablera klubben som en av de bästa i regionen och även i höst ska kvällarna arrangeras på Restaurang Lyon på Åbytravet.

– Vi landade i det för att det var så pass mycket folk som tyckte att det var roligt under våren. Det var roligt för Mölndalsborna och de andra som hittat hit och dessutom var det gynnsamt att driva klubben, säger projektledaren Louise Lönn Ardenfelt.

”Blev överraskade”

Redan innan pandemin hade Dark duck agency planer på att starta upp klubben men hur den skulle gå var svårt att förutspå.

ANNONS

– Våren var en chansning för att se om folk hittade hit men när vi sen märkte att folk såg fram emot hösten så fanns det ingen anledning att inte köra, säger Louise Lönn Ardenfelt.

Under våren var det mest personer över 35 år som köpte biljetter. Några ska ha blivit stamgäster då de besökte varje enskild föreställning och enligt Louise Lönn Ardenfelt blev hon förvånad över hur vissa skämt landade.

– Det var vissa tillfällen som vi blev överraskade att en viss typ av humor gick hem. Det har varit en lite mognare publik här i Mölndal och det var kul att de lite barnsligare under bältet-skämten fungerade. Men vi satsade på en nivå som vi kände skulle lyckas.

På agendan i höst

14 oktober

Fredrik Andersson, Viktor Klemming, Christoffer Ferins, Linda Gerstenmayer och Linda Smedberg.

26 oktober

Zinat Pirzadeh, Ato Karlsson, Milad Par, Agnes Hirdwall och Linda Smedberg.

4 november

Thomas Petersson, Ludde Samuelsson, Anneli Abrahamsson och Linda Smedberg.

23 november

Henrik Hjelt, Sandra Ilar och Linda Smedberg.

1 december

Shanti Rydwall Menon, Behrad Rouzbeh, Elin Almén, Fredrika Karlsson och Linda Smedberg.

Något för alla

Till hösten så garanterar Louise Lönn Ardenfelt att artisterna kommer leverera många skratt och att det kommer att finnas någonting för alla.

– Det kommer bli många garv. Vår line up stöttar varandra vilket gör att det kommer finnas något som tilltalar alla. De kompletterar varandra snyggt.

LÄS MER:Stallet comedy öppnar i Åby arena – ska locka humoreliten

LÄS MER:Mölndals motorklubbs har 100- årsjubileum: ”Alla är välkomna”

LÄS MER:I Kållered tar man darten på allvar – nu satsar dartcentret på unga

ANNONS