Evelina Lake och Filippa Lindström målgörare när Mölndals IBF förlorade

Mölndals IBF förlorade mötet med FBC Lerum borta med 3–6 (1–1, 2–3, 0–2) i division 1 Västsvenska dam i innebandy på lördagen.

|
FBC Lerum dam vann mot Mölndals IBF dam

– Vi gör en väldigt bra insats. Alla kämpar och gör sitt yttersta hela vägen, men Lerum är ett otroligt jobbigt lag att möta i 60 minuter, och vi orkar inte riktigt hela vägen. Bra match, men inga poäng tyvärr, tyckte Mölndals IBF:s lagledare Daniel Stenborg, efter matchen.

FBC Lerum kvitterade till 1–1 efter 13.16, när Ebba Samuelsson slog till framspelad av Emma Johansson.

I andra perioden var det FBC Lerum som var starkast. Laget vann perioden med 3–2 och ställningen efter två perioder var 4–3.

5.45 in i tredje perioden nätade FBC Lerums Lova Löberg på pass av Elvira Palmer och ökade ledningen för FBC Lerum. Därmed hade FBC Lerum vänt matchen. 6–3-målet blev matchens sista.

Ebba Samuelsson gjorde ett mål för FBC Lerum och spelade dessutom fram till två mål.

Det här betyder att FBC Lerum ligger på tredje plats i tabellen, och Mölndals IBF är på nionde plats.

Mölndals IBF tar sig an Burås i nästa match hemma lördag 20 januari 14.00.