Förlust mot Lindås för Mölndals IBF

Mölndals IBF fick se sig besegrat i mötet med Lindås på bortaplan i division 3 Västsvenska dam i innebandy, med 4–6 (2–2, 1–2, 1–2).

|
Lindås IBK vann mot Mölndals IBF dam

– Vi spelar som ett lag med den positivitet och energi vi besitter och krigar på ända tills slutsignalen ljuder. Vi skapar bra tryck för att kvittera men bollen vill inte gå in trots trycket vi skapar. Idag blir det förlust men vi tar ändå med oss många bitar från dagens match för att bygga vidare på till nästa säsong, kommenterade Mölndals IBF:s assisterande tränare Madeleine Nilsson.

Mölndals IBF startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 37 sekunder slog Linnea Joo till på pass av Nicole Skager.

Mölndals IBF ökade ledningen till 0–2 snabbt. Efter 2.15 nätade Nicole Skager framspelad av Fanny Linderoth.

Efter 8.11 i första perioden nätade Ally Blom, på pass av Alva Lindborg och reducerade åt Lindås.

Lindås kvitterade till 2–2 efter 18.57, när Lotta Lindborg hittade rätt framspelad av Alva Lindborg.

Efter 6.17 i andra perioden slog Nicole Skager till återigen, på pass av Linnea Joo och gav Mölndals IBF ledningen.

Lindås Ally Blom gjorde 3–3 efter 15.13 framspelad av Elin Johnsson.

Ally Blom gjorde dessutom 4–3 efter 19.49 framspelad av Alva Lindborg.

Lindås gjorde två snabba mål tidigt i tredje perioden och gick från 4–3 till 6–3, vilket avgjorde matchen.

Ida Hugosson reducerade förvisso, men närmare än 6–4 kom inte Mölndals IBF. Lindås tog därmed en stabil seger.

Lindås Ally Blom gjorde fyra mål och Alva Lindborg hade tre assists. Nicole Skager gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål för Mölndals IBF.

Det här betyder att Lindås slutar på andra plats, och Mölndals IBF på fjärde plats.