Hindås vann trots uppryckning av Mölndals IBF

Matchen mellan Hindås och Mölndals IBF i division 3 Västsvenska dam slutade 7–6 (4–0, 0–2, 3–4). Hemmalaget Hindås gjorde en riktigt stark första period och ledde med 4–0 och lyckades hålla undan till seger, trots att Mölndals IBF lyfte sig.

Hindås var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 4–0.

Mölndals IBF hade greppet över spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 0–2 och ställningen efter två perioder var 4–2.

I tredje perioden var det i stället Mölndals IBF som hade kommandot. Laget vann perioden med 3–4 men Hindås kunde hålla undan och vinna matchen med 7–6.

Noterbart är att Nicole Skager gjorde tre mål för Mölndals IBF och totalt fyra poäng och Linnea Hauska stod för tre poäng, varav två mål. Dessutom att Hindås Therese Rasmusson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål och Ellen Stray gjorde två mål och totalt tre poäng.

Nästa motstånd för Mölndals IBF är Myggenäs. Lagen möts lördag 8 oktober 17.00 i Streteredsskolan.