Lindome fick ge sig i toppmötet med Floda på bortaplan

På fredagen mötte Floda Lindome i en riktig seriefinal i division 2 Västsvenska dam i innebandy. Matchen slutade med seger för hemmalaget Floda med 6–3 (4–2, 1–1, 1–0).

Lindome hade en fin rad med sju raka matcher utan förlust inför fredagens match.

Floda var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 4–2.

38 sekunder in i tredje perioden reducerade Lindome på nytt genom Agnes Sjöberg på pass av Hilda Johansson.

Efter 4.46 i andra perioden nätade Alinde Fredriksson, framspelad av Caroline Chamoun och gjorde 5–3. 8.09 in i perioden nätade Flodas Hilda Tuneroth återigen framspelad av Jasmine Hallberg och ökade ledningen. Det fastställde slutresultatet till 6–3.

Floda har fem segrar på de senaste fem matcherna.

Resultatet innebär att Floda fortsätter toppa tabellen och Lindome ligger på andra plats i tabellen. Tre poäng skiljer lagen åt.

Lördag 21 januari 14.30 spelar Lindome borta mot Ale.