Lindome slog IBK Göteborg efter Amanda Lööv Miljevics dubbel

Det blev Lindome som gick segrande ur mötet med IBK Göteborg i Allsvenskan västra/södra dam i innebandy på hemmaplan, med 6–4 (1–0, 4–2, 1–2).

|

Lindome tog ledningen efter 13.52, genom Amanda Lööv Miljevic framspelad av Michaela Holmström. Även i andra perioden var det Lindome som var starkast. Laget vann perioden med 4–2 och ställningen efter två perioder var 5–2.

Lindome ökade ledningen till 6–2 genom Jenny Abrahamsson efter 14.22 i tredje perioden.

Kajsa Högemark och Emmelie Södergren reducerade förvisso, men närmare än 6–4 kom inte IBK Göteborg. Lindome tog därmed en säker seger.

IBK Göteborgs Kajsa Högemark stod för tre poäng, varav ett mål.

Lindome har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan IBK Göteborg har tre vinster och två förluster.

Lindomes nya tabellposition är fjärde plats, medan IBK Göteborg är på sjunde plats.

Söndag 20 november 16.00 spelar Lindome borta mot Jönköping.