Lindome tog hem mötet med Craftstaden i Almåshallen

Lindome tog till slut hem segern mot Craftstaden i matchen hemma i Almåshallen på lördagen. Matchen i Allsvenskan västra/södra dam i innebandy slutade 3–2 (1–0, 1–1, 1–1). Segermålet för Lindome stod Amanda Lööv Miljevic för 12.19 in i tredje perioden.

|

Lindome tog ledningen efter 6.17, genom Amanda Lööv Miljevic framspelad av Alice Wahlström. Lindome tog ledningen med 2–0, åter igen genom Amanda Lööv Miljevic efter 6.58 i andra perioden.

Craftstaden reducerade dock till 2–1 genom Antonia Jonsson efter 10.44. 4.33 in i tredje perioden slog Craftstadens Elna Olsson till på pass av Antonia Jonsson och kvitterade för Craftstaden.

12.19 in i perioden nätade Lindomes Amanda Lööv Miljevic ännu en gång framspelad av Lina Johansson och avgjorde matchen. Det fastställde slutresultatet till 3–2.

Lindomes Amanda Lööv Miljevic gjorde tre mål.

Lindome har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Craftstaden har tre vinster och två förluster. Det här var Lindomes andra uddamålsseger den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Lindome på femte plats och Craftstaden på andra plats.

I nästa omgång har Lindome IBK Göteborg hemma i Almåshallen, lördag 5 november 14.00.