Målfest när Kållered krossade Skärgården i Öckerö Ishall

Kållered hade inga problem med Skärgården i HockeyTrean södra C, och vann borta med utklassningssiffrorna 7–0 (1–0, 1–0, 5–0).

|

– En bra seger där vi gör mycket bra saker. Skönt att hålla nollan med, tyckte Kållereds tränare Tobias Burford, efter matchen.

Segern var Kållereds sjunde på de senaste nio matcherna.

Kållered tog ledningen efter 18.49, genom Samuel Brage. Efter 3.05 i andra perioden slog Kevin Börjesson till, framspelad av Wille Jansson och ökade ledningen för Kållered. Kållered fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7–0. Målen i sista perioden gjordes av Erik Svensson, Wille Jansson, Kevin Börjesson, Kevin Börjesson och Filip Hedlund.

Noterbart är att Kevin Börjesson gjorde tre mål för Kållered och spelade fram till två mål och Wille Jansson stod för fem poäng, varav ett mål.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Skärgården på sjätte plats och Kållered på tredje plats.

Onsdag 17 november 19.40 spelar Kållered hemma mot Partille HK.