Målfest när Lindome krossade FBC Lerum U i Rydsbergshallen

Lindome hade inga problem med FBC Lerum U i division 2 Västsvenska herr i innebandy, och vann borta med utklassningssiffrorna 13–2 (6–0, 5–1, 2–1).

|
FBC Lerum förlorade mot Lindome IBK

Därmed har Lindome vunnit 13 matcher i rad i division 2 Västsvenska herr.

I första perioden var det Lindome som var starkast. Laget vann perioden med hela 0–6.

Lindome var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 1–5 och ställningen efter två perioder var 1–11.

Lindome gjorde dock två snabba mål i tredje perioden och gick från 1–11 till 1–13, målen av Jacob Hafrén och Adam Lorentsson. Målen punkterade matchen.

Theo Dalblad Sannevi reducerade förvisso, men närmare än 2–13 kom inte FBC Lerum U. Lindome tog därmed en stabil seger.

Lindomes Jacob Hafrén stod för sex poäng, varav tre mål, Oscar Larsson gjorde fyra mål och spelade fram till ett mål, Adam Lorentsson gjorde fyra mål för och Rasmus Lundström hade tre assists.

Med två omgångar kvar är FBC Lerum U på åttonde plats i tabellen, och Lindome leder serien.

I nästa omgång har Lindome Burås hemma i Almåshallen, söndag 10 mars 13.00.