Mölndal slog Lidköping efter August Ridell Bomans dubbel

Det blev Mölndal som gick segrande ur mötet med Lidköping i HockeyTvåan södra A herr på hemmaplan, med 5–2 (3–0, 1–1, 1–1).

|

Mölndals lagledare Sven Liedberg kommenterade matchen:

– Båda lagen var på tårna i dag och det spelades en bra och tekniskt fartfylld hockey. Mölndal var bäst i första och 3:e perioden och Lidköping får en extra stjärna för mellanakten. Vi tar hem en stark lagvinst i dag och vår unga målvakt Olle Samuelsson tog hem lagets pris som matchens kämpe.

Mölndal tog ledningen efter 9.37, genom August Ridell Boman på pass av Felix Dynell och Simon Nordberg.

Mölndal ökade också ledningen till 2–0 efter 13.42, genom Dennis Björklund framspelad av Adam Jubel.

Mölndal ökade ledningen till 3–0 efter 17.05, genom Erik Andersson assisterad av Simzon Koch och Niklas Torgersson.

Lidköping reducerade dock till 3–1 genom Victor Thilander efter 7.13 i andra perioden.

Efter 18.57 ökade Mölndal på till 4–1 genom Niklas Torgersson. Mölndal ökade ledningen till 5–1, åter igen genom August Ridell Boman efter 3.11 i tredje perioden.

Oliwer Fjellström reducerade förvisso, men närmare än 5–2 kom inte Lidköping. Mölndal tog därmed en säker seger.

Mölndal har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Lidköping har tre vinster och två förluster.

För hemmalaget betyder resultatet sjätte plats i tabellen. Lidköping är på sjunde plats.

I nästa omgång har Mölndal Grästorp hemma i Åby Ishall, onsdag 26 oktober 19.00.