Mölndals IBF avgjorde i sista perioden och vann mot Stenungsund

Mölndals IBF vann hemma mot Stenungsund i division 1 Västsvenska dam i innebandy med 4–3. Matchen var helt jämn efter två perioder, 2–2, innan Mölndals IBF avgjorde i sista perioden.

|

Linnea Hauska blev matchhjälte med sitt avgörande 4–3-mål med bara 32 sekunder kvar av matchen.

Första perioden var jämn. Mölndals IBF inledde bäst och tog ledningen genom Hanna Lind efter 8.19, men Stenungsund kvitterade genom Selma Cruse efter 17.21. Stenungsund gjorde 1–2 genom Hanna Hedberg efter 11.35 i andra perioden.

Mölndals IBF kom tillbaka, och gjorde 2–2 genom Victoria Karlsson efter 19.14. 13.52 in i tredje perioden slog Hanna Hedberg till återigen på pass av Ellen Hedberg och gav laget ledningen.

17.53 in i perioden nätade Mölndals IBF:s Evelina Lake framspelad av Moa Cedhagen och kvitterade.

Mölndals IBF tog ledningen med 32 sekunder kvar att spela genom Linnea Hauska.

Mölndals IBF har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Stenungsund har en vinst och fyra förluster. Det här var Mölndals IBF:s andra uddamålsseger den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Mölndals IBF på sjunde plats och Stenungsund på nionde plats.

Mölndals IBF tar sig an Guldheden i nästa match borta söndag 22 januari 16.00.