Mölndals IBF lyckades inte alls när man mötte Stenungsund hemma i division 3 Västsvenska dam i innebandy.

|
Mölndals IBF dam förlorade mot Stenungsunds IBK dam

Stenungsund vann med 8–1 (4–0, 1–0, 3–1).

Stenungsund tog ledningen efter 14 minuters spel, genom Minéa Lagérgren.

Stenungsund gjorde 0–2 efter 19.02, när Amanda Hallberg fick träff framspelad av Elin Ossner.

Stenungsund gjorde 0–3 efter 19.22, genom Elsa Johannisson på pass av Wilma Eriksson.

Stenungsund ökade också ledningen till 0–4 efter 19.30, när Ella Andersson slog till framspelad av Åsa Wilson.

Även i andra perioden var det Stenungsund som spelade bäst och gick från 0–4 till 0–6 genom två mål av Frida Berntson. Det skulle komma mer från Stenungsund. Stenungsund gjorde två mål i tredje perioden och gick från 0–6 till 0–8, och punkterade matchen.

Fanny Linderoth reducerade förvisso, men närmare än 1–8 kom inte Mölndals IBF. Stenungsund tog därmed en stabil seger.

Stenungsunds Ella Andersson stod för tre poäng, varav två mål och Elin Ossner gjorde ett mål och spelade fram till två mål.

Nästa motstånd för Mölndals IBF är Eken. Lagen möts onsdag 9 oktober 19.45 i Ekenhallen.