Mölndals IBF föll med 3–6 mot Lindås

Mölndals IBF blev besegrade av Lindås på hemmaplan i division 3 Västsvenska dam i innebandy, där matchen på söndagen slutade 3–6 (1–2, 2–2, 0–2).

|
Mölndals IBF dam förlorade mot Lindås IBK

Mölndals IBF tog ledningen efter 9.49, genom Ella Åslund på pass av Nicole Skager.

Lindås kvitterade till 1–1 efter 10.23, när Ally Blom fick träff framspelad av Tilda Kennemyr.

Lindås tog också ledningen efter 10.55, när Alva Lindborg hittade rätt på pass av Emmie Bäckström.

Lindås gjorde 1–3 efter 20.57, när Alva Lindborg ännu en gång slog till framspelad av Ally Blom.

Efter 10.05 i andra perioden nätade Alexandra Skogh, på pass av Ella Åslund och reducerade åt Mölndals IBF.

Nicole Skager gjorde dessutom 3–3 efter 18.13 framspelad av Linda Gustafsson.

Lindås tog ledningen på nytt alldeles i slutsekunderna av perioden genom Nellie Björk Bonasoni på pass av Alva Lindborg.

I tredje perioden var Lindås starkast och gick från 3–4 till 3–6 genom två snabba mål i mitten av perioden av Clara Svensson och Tilda Kennemyr och avgjorde matchen.

Lindås Alva Lindborg stod för tre poäng, varav två mål.

Det här betyder att Mölndals IBF är kvar på fjärde plats, och att Lindås fortfarande leder serien.

Nästa motstånd för Mölndals IBF är Floda/Partille. Lagen möts lördag 10 februari 17.00 i Aktiviteten.