Mölndals IBF slog Pixbo Wallenstam i måljämn match i Aktiviteten

Ett måls övervikt avgjorde en målmässigt jämn match för Mölndals IBF, som vann hemma mot Pixbo Wallenstam med 4–3 (2–0, 0–1, 2–2) i division 1 Västsvenska dam i innebandy på onsdagen.

|

Mölndals IBF tog ledningen efter 14.51, genom Evelina Lake på pass av Victoria Tobisson Lind.

Mölndals IBF ökade ledningen till 2–0 efter 16.09, genom Hanna Lind framspelad av Nellie Lökkeberg.

Efter 7.45 i andra perioden slog Freja Wikström till, framspelad av Carolina Peil och reducerade åt Pixbo Wallenstam. 18 sekunder in i tredje perioden nätade Pixbo Wallenstams Alicia Svartling på pass av Jorunn Göransson och kvitterade.

6.43 in i perioden slog Victoria Karlsson till framspelad av Ella Wallsten och gav laget ledningen.

Efter 12.33 nätade Filippa Lindström på pass av Linnea Hauska och ökade ledningen för Mölndals IBF.

Efter 15.25 slog Ida Finn till framspelad av Carolina Peil och reducerade åt Pixbo Wallenstam. Fler mål än så blev det inte för Pixbo Wallenstam.

Mölndals IBF har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Pixbo Wallenstam har fyra vinster och en förlust.

Det här betyder att Mölndals IBF ligger kvar på sjunde plats i tabellen, och Pixbo Wallenstam på första plats.

Nästa motstånd för Mölndals IBF är Backadalen. Lagen möts söndag 27 november 13.00 i Tuve Sporthall.