Ryck i sista perioden avgjorde för Mölndal borta mot Boro/Vetlanda

En jämn match mellan hemmalaget Boro/Vetlanda och gästande Mölndal avgjordes först i tredje perioden. Där var Mölndal starkare och vann matchen i HockeyTvåan Alltvåan södra herr med 3–2 (1–2, 1–0, 1–0).

|

Filip Bergström stod för Mölndals avgörande mål 14.02 in i tredje perioden.

Mölndal startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 1.13 slog Melwin Sundén till assisterad av Niklas Torgersson och Lucas Högosta.

Boro/Vetlanda kvitterade till 1–1 snabbt. Efter 5.34 gjorde Johannes Andersson mål framspelad av Nikita Reyn och Oskar Du Rietz.

Boro/Vetlanda tog också ledningen efter 13.28, genom Kevin Kallonen på pass av Anton Kodelja.

Efter 6.41 i andra perioden nätade Lucas Högosta, på pass av Filiph Johannesson och Johan Johansson och kvitterade för Mölndal. 14.02 in i tredje perioden nätade Mölndals Filip Bergström framspelad av Johan Johansson och avgjorde matchen.

Boro/Vetlanda har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Mölndal har två vinster och tre förluster. Det här var Mölndals andra uddamålsseger.

För Boro/Vetlanda gör resultatet att laget nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Mölndal är på sjunde plats.

Onsdag 11 januari 19.00 spelar Mölndal hemma mot Grästorp.