Segerraden förlängd för Kållered – besegrade Skärgården

5–1 (2–0, 3–1, 0–0) blev resultatet när Kållered och Skärgården möttes i Kållereds Ishall på söndagen. I och med detta har Kållered hela sju raka segrar i HockeyTrean södra C.

|

– En stark seger där alla gör sitt jobb och bidrar. Alltid skönt att vinna och på sättet vi gör det. Kul för Fabian som gör sitt första mål i A-laget, tyckte Kållereds tränare Tobias Burford, efter matchen.

Kållered tog ledningen efter 8.41, genom Johan Johansson assisterad av Wille Jansson.

Kållered ökade också ledningen till 2–0 efter 10.21, genom Kevin Börjesson framspelad av Robert Sörensen.

Kållered stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 2–0 till 5–0 på bara 3.24.

Denis Klecka reducerade förvisso, men närmare än 5–1 kom inte Skärgården. Tredje perioden blev mållös och Kållered tog därmed en säker seger. I tredje perioden höll Kållered i sin 5–1-ledning och vann.

Kållereds Andreas Wernersson hade tre assists.

Med två omgångar kvar är Kållered på andra plats i tabellen, medan Skärgården är på sjunde plats.

Kållered tar sig an Partille HK i nästa match borta onsdag 15 december 19.00.