Storseger för Mölndals IBF borta mot Hindås

Mölndals IBF hade en riktig målfest när man besegrade Hindås borta i Hindås Idrottshall i division 3 Västsvenska dam i innebandy.

|
Hindås IBK förlorade mot Mölndals IBF dam

Mölndals IBF vann med hela 7–0 (3–0, 2–0, 2–0). Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som Hindås vann med 3–2.

– Vi kontrollerar väl hela matchen från start till mål, låter bollen göra jobbet och spelar smart rakt igenom. Grym försvarsinsats och bra fantasi framåt, kommenterade Mölndals IBF:s tränare Daniel Stenborg efter matchen.

Därmed slutade sviten vid sju förluster i rad för Mölndals IBF.

Mölndals IBF tog ledningen efter 7.36, genom Ella Åslund framspelad av Linnea Joo.

Mölndals IBF gjorde också 0–2 efter 12.49, när Fanny Linderoth slog till på pass av Linnea Joo.

Mölndals IBF ökade ledningen till 0–3 efter 17.34, när Fanny Linderoth ännu en gång hittade rätt framspelad av Ida Hugosson.

I andra perioden var Mölndals IBF starkast och gick från 0–3 till 0–5 genom mål av Linnea Joo och Cajsa Andréasson-Bovin. Och det var bara början. Mölndals IBF fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7–0. Målen i sista perioden gjordes av Linnea Joo och Fanny Linderoth.

Mölndals IBF:s Linnea Joo stod för fyra poäng, varav två mål och Fanny Linderoth gjorde tre mål för.

Hindås har två vinster och tre förluster och 16–36 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Mölndals IBF har en vinst och fyra förluster och 16–22 i målskillnad.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Hindås på sjätte och sista plats och Mölndals IBF på fjärde plats.

Söndag 24 mars 13.30 spelar Mölndals IBF borta mot Lindås i sista omgången.