Tung förlust för Kållered i toppmatchen mot Göteborgs IK

Det var två topplag som möttes i HockeyTrean södra C på onsdagen. Kållered förlorade, på bortaplan mot serieledande Göteborgs IK med 2–3 (0–1, 1–2, 1–0).

|

– En jämn match, som kunde gott hur som helst, kommenterade Kållereds tränare Tobias Burford.

Göteborgs IK tog ledningen efter 13.52, genom Jonathan Haglund assisterad av Lukas Hansson och Jonathan Davidsson. Göteborgs IK gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 1–0 till 3–0. Det rycket avgjorde matchen.

Kållered reducerade dock till 3–1 genom Kevin Börjesson efter 19.31. 7.20 in i tredje perioden reducerade Kållered på nytt genom Hugo Nöller. 3–2-målet blev matchens sista. Men mer än så orkade Kållered inte med.

Kållered stannar därmed kvar på tredje plats.

I nästa omgång har Kållered Skärgården borta i Öckerö Ishall, fredag 12 november 19.30.