Amanda Ebbesson och Fanny Linderoth matchvinnare när Jitex BK besegrade Mallbacken

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Jitex BK i matchen mot Mallbacken på Åbyvallen. Laget vann lördagens match i Elitettan i fotboll med 2–1 (1–1). Amanda Ebbesson slog till efter 57 minuter och blev matchhjälte med sitt 2–1-mål.

|

Jitex BK har skapat en skön vinnarkänsla på Åbyvallen. Segern mot Mallbacken betyder att laget har vunnit fyra raka matcher på hemmaplan.

Jitex BK startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fyra minuter slog Fanny Linderoth till.

Mallbacken kvitterade till 1–1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Emina Trumic. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Amanda Ebbesson träff och avgjorde matchen.

Jitex BK:s nya tabellposition är sjunde plats, medan Mallbacken är på nionde plats.

Jitex BK tar sig an Rössö i nästa match hemma onsdag 21 juni 19.00.