Dalen/Krokslätt föll mot starka Hovås/Billdal – fjärde raka förlusten

Två sviter förlängdes när tiondeplacerade Dalen/Krokslätt mötte Hovås/Billdal hemma i division 4 Göteborg B herr i fotboll.

|
Dalen/KFF förlorade mot Hovås Billdal IF

Hovås/Billdal vann med 2–5 (2–1) och har nu fyra raka segrar, medan Dalen/Krokslätt har fyra raka förluster.

– Vi håller emot länge och gör en väldigt bra prestation i cirka 60 minuter. Sedan tar orken slut i värmen. Hovås är vassa, trycker ned oss och lyckas välförtjänt vända, kommenterade Dalen/Krokslätts tränare Daniel Dewerud.

Dalen/Krokslätt hade ledningen i halvtid, men tappade spelet i andra halvlek och förlorade alltså.

Hemmalagets mål gjordes av Viktor Frium Lind och Hannes Simonsson, medan bortalagets mål noterades på Robert Hedelin 4 och Hannes Landén.

Med fyra omgångar kvar är Dalen/Krokslätt på tionde plats i tabellen, medan Hovås/Billdal leder serien.

Nästa motstånd för Dalen/Krokslätt är Kållered. Lagen möts lördag 14 september 13.30 på Kållered Sportcenter.