Dalen/Krokslätt utklassat av Göteborgs FF borta – med 0–7

Dalen/Krokslätt hade en riktigt tung match borta mot Göteborgs FF, och förlorade med hela 0–7 (0–4) i division 4 Göteborg B herr i fotboll.

|
Göteborgs FF vann mot Dalen/KFF

– För dåligt bara, och har varit i majoriteten av matcherna hittills. Jag tar på mig mycket av ansvaret över detta och hoppas killarna kan göra det också. Kommer fler matcher, kommenterade Dalen/Krokslätts tränare Daniel Dewerud.

Göteborgs FF gjorde 2–0 i 21:a minuten, när Pontus Lundborg fick träff.

Göteborgs FF ökade ledningen till 3–0 efter en knapp halvtimmes spel, genom Winston Hedvall.

Göteborgs FF gjorde också 4–0 i slutminuterna av första halvlek, genom Teodor Nastevski Lindström. Direkt efter pausen nätade Winston Hedvall återigen och ökade Göteborgs FF:s ledning.

I 48:e minuten nätade Winston Hedvall, och gjorde 6–0 och fullbordade därmed sitt hattrick.

Till slut kom också 7–0 genom Winston Hedvall i 55:e minuten. 7–0-målet blev matchens sista.

Dalen/Krokslätt har startat svagt och har bara tre poäng efter fyra spelade matcher. Göteborgs FF har sju poäng.

I nästa omgång har Dalen/Krokslätt Näset borta på Näset Yuncture Arena, fredag 3 maj 19.15.