Defensiv genomklappning när Mölndal föll mot FBC Lerum

Mölndal hade en riktigt tung match borta mot FBC Lerum, och förlorade med hela 2–12 (0–3, 0–4, 2–5) i division 1 Västsvenska dam i innebandy.

|

FBC Lerum tog ledningen efter 11.57, genom Lina Engström på pass av Emma Brydolf.

FBC Lerum ökade också ledningen till 2–0 efter 15.39, genom Elsa Norrsell framspelad av Stina Persson.

FBC Lerum ökade ledningen till 3–0 efter 16.02, genom Vanilla Persgren på pass av Tindra Ferm.

I andra perioden var FBC Lerum starkast och gick från 3–0 till 7–0 genom mål av Tindra Ferm, Emma Brydolf, Eleonora Björnum och Eleonora Björnum. FBC Lerum var långt ifrån nöjt där. 2.57 in i tredje perioden nätade FBC Lerums Emma Brydolf på pass av Ellinor Falck och ökade ledningen för FBC Lerum.

3.26 in i perioden slog Mölndals Victoria Karlsson till och reducerade åt Mölndal.

Efter 5.19 slog Ellinor Falck till framspelad av Tilde Engquist och ökade ledningen för FBC Lerum.

Efter 6.01 gjorde FBC Lerums Nelly Larsson mål och ökade ledningen för FBC Lerum.

Efter 8.46 nätade Carolina Berntsson och reducerade åt Mölndal. Fler mål än så blev det inte för Mölndal.

Efter 9.37 fick Andrea Frick in pucken och ökade ledningen för FBC Lerum.

FBC Lerum punkterade matchen med ett 12–2-mål med 1.38 kvar att spela på nytt genom Lina Engström. 12–2-målet blev matchens sista.

FBC Lerum vann senast lagen möttes med 9–1 i Aktiviteten.

I nästa omgång har Mölndal Zenith hemma i Ekenhallen, lördag 9 oktober 16.00.