Efter fyra förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Kållered

Matchen mellan Göteborgs SIF och Kållered på Guldheden slutade 1–3 (0–3). Ett skönt trendbrott för Kållered. Laget hade före torsdagens bortamatch fyra förluster i rad i division 3 Göteborg A dam i fotboll.

|

Kållered fick en bra start på matchen. Johanna Strandh slog till, redan i 18:e minuten.

Kållered ökade också ledningen till 0–2 i 33:e minuten, genom Matilda Ahl.

Kållered ökade ledningen till 0–3 i 38:e minuten, genom Tindra Thompson. I 65:e minuten slog Linn Appelgren till, och reducerade åt Göteborgs SIF. Fler mål än så blev det inte för Göteborgs SIF.

Göteborgs SIF har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Kållered har en vinst och fyra förluster.

För hemmalaget betyder resultatet sjätte plats i tabellen. Kållered är på sjunde plats.

I nästa omgång har Kållered Öset hemma på Kållered Sportcenter, tisdag 6 september 20.15.