Formstarka Solängen tog ännu en seger

Solängen fortsätter starkt i division 6 Göteborg C herr i fotboll. När laget mötte Slottskogen/Godhem borta på Sikvallen på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 6–2 (1–1). I och med detta har Solängen fyra segrar i rad.

|

– Härligt att vinna på en jobbig gräsmatch med mycket regn! Krigar insats från laget! Sviten lever vidare och vi ska avsluta med två segrar till, kommenterade Solängens tränare Hadi Namro.

Slottskogen/Godhem gjorde första målet. Sappayut Punyadee slog till, redan i 19:e minuten.

Solängen kvitterade till 1–1 i 26:e minuten, genom Isak Olofsson Dorsch. Direkt efter pausen nätade Joel Heljemo och gav Solängen ledningen.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Isak Olofsson Dorsch träff ännu en gång och ökade ledningen för Solängen.

I 70:e minuten slog Svante Thiringer Coster till, och gjorde 1–4.

Joel Ekengren ökade Solängens ledning med knappa kvarten kvar.

Joel Ekengren, åter igen, ökade Solängens ledning i 80:e minuten.

Bara en minut senare var det Ninos Mirza som såg till att Slottskogen/Godhem reducerade till 2–6. Fler mål än så blev det inte för Slottskogen/Godhem.

Slottskogen/Godhem har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna.

Med två omgångar kvar är Slottskogen/Godhem på tionde plats i tabellen, medan Solängen är på tredje plats.

Solängen tar sig an Askim i nästa match hemma lördag 8 oktober 12.15.