Gårda för tuffa för Fässberg – förlust med 0–2

Fässberg blev besegrade av Gårda på bortaplan i division 4 Göteborg B herr i fotboll, där matchen på måndagen slutade 2–0 (1–0).

|
Gårda BK vann mot Fässbergs IF

Fässbergs ledare Nichlas Cox kommenterade matchen:

– Idag känns det inte som att vi är påkopplade. Vi gör en helt okej första halvlek, har ett bortdömt mål som är ytterst tveksamt. Bränner 2 frilägen. Dem går upp och gör 1-0 lite för lätt.

Gårda startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. David Lindström gjorde målet, redan i 20:e minuten. Abdul Nafiwu Issahak ökade Gårdas ledning med knappa kvarten kvar. 2–0-målet blev matchens sista.

Gårda ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Fässberg ligger på åttonde plats.

Nästa motstånd för Fässberg är Hovås/Billdal. Lagen möts söndag 11 augusti 12.15 på Åbyvallen.