Gregory Hayes nätade i Dalen/Krokslätts förlust

Hemmalaget Dalen/Krokslätt fick se sig besegrat av Göteborgs FF i torsdagens match i division 4 Göteborg B herr i fotboll.

ANNONS
|
Dalen/KFF förlorade mot Göteborgs FF
Dalen/KFF förlorade mot Göteborgs FF

1–2 (0–1) slutade matchen.

– I slutändan känns det surt såklart att kamma hem noll poäng. Tycker vi står upp bra mot ett duktigt lag, framförallt andra halvlek och gör det riktigt jobbigt för GFF. Men fotboll handlar om att göra mål och det är de bättre än oss på idag, tyckte Dalen/Krokslätts tränare Daniel Dewerud, efter matchen.

Göteborgs FF fick en bra start på matchen. Teodor Nastevski Lindström slog till, redan i sjunde minuten. Först med nio minuter kvar att spela ökade Göteborgs FF ledningen genom Teodor Nastevski Lindström.

Reduceringen till 1–2 kom på tilläggstid, när Gregory Hayes slog till och gjorde mål för Dalen/Krokslätt. Men mer än så orkade Dalen/Krokslätt inte med.

ANNONS

Dalen/Krokslätt har två vinster och tre förluster och 8–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Göteborgs FF har fyra vinster och en förlust och 24–9 i målskillnad. Det här var Dalen/Krokslätts fjärde uddamålsförlust den här säsongen.

Göteborgs FF:s nya tabellposition är tredje plats, medan Dalen/Krokslätt är på tionde plats.

Nästa motstånd för Dalen/Krokslätt är Näset. Lagen möts fredag 23 augusti 19.00 på Krokslättsvallen.

ANNONS