Hugo Johansson målskytt när IF Mölndal fotboll föll

IF Mölndal fotboll fick se sig slaget i mötet med Landala på hemmaplan i division 6 Göteborg C herr i fotboll, med 1–2 (0–0).

|
IF Mölndal Fotboll förlorade mot Landala IF

– Landala vinner matchen rättvist och vi gör inte en bra insats. Vi bryter ihop och kommer igen, kommenterade IF Mölndal fotbolls tränare Nicklas Sernevall efter matchen.

Inget av lagen lyckades göra mål under första halvlek, men efter pausen slog Yohannes Debesay Ghebretinsae till och gav Landala ledningen.

0–2-målet kom med tre minuter kvar att spela, när Erik Hellberg slog till och gjorde mål på straff.

Reduceringen till 1–2 för IF Mölndal fotboll kom direkt därefter när Hugo Johansson på tilläggstid gjorde mål. Fler mål än så blev det inte för IF Mölndal fotboll.

IF Mölndal fotboll har tre vinster och två förluster och 13–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Landala har två vinster och tre förluster och 7–17 i målskillnad. Det här var IF Mölndal fotbolls andra uddamålsförlust den här säsongen.

I tabellen innebär det här att IF Mölndal fotboll nu ligger på sjunde plats. Landala är på nionde plats.

Nästa motstånd för IF Mölndal fotboll är SG Ruddalen. Lagen möts fredag 17 maj 18.45 på Åbyvallen.