IF Mölndal fotboll avgjorde mot SG Ruddalen efter paus

Första halvlek blev mållös, men i andra halvlek var det bortalaget IF Mölndal fotboll som avgjorde matchen mot SG Ruddalen.

|
SG Ruddalen IF förlorade mot IF Mölndal Fotboll

Lördagens match i division 6 Göteborg C herr slutade 1–2.

IF Mölndal fotbolls tränare Nicklas Sernevall kommenterade matchen:

– En härlig vinst där lagmoralen var den avgörande faktorn. När inte spelet fungerar så hittar vi ett annat sätt att vinna matcher på och det är en styrka.

Lucas Carlsson och Anton Johansson gjorde mål för IF Mölndal fotboll, och Sermed Reda Taki för SG Ruddalen.

SG Ruddalen har två vinster och tre förluster och 10–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan IF Mölndal fotboll har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 10–6 i målskillnad. Det här var IF Mölndal fotbolls fjärde uddamålsseger.

För IF Mölndal fotboll gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan SG Ruddalen är på tionde plats.

Nästa motstånd för IF Mölndal fotboll är Heden. Lagen möts fredag 27 september 18.45 på Åbyvallen.