IF Mölndal fotboll förlorade mot Lerum

IF Mölndal fotboll fick se sig slaget i mötet med Lerum på hemmaplan i division 3 Göteborg dam i fotboll, med 0–3 (0–2).

|

– Resultatet är svårt att prata bort. De får tre mål godkända och vi får inget. Men det är en av de förluster som svider eftersom jag inte tycker det speglar spelet på planen, tyckte IF Mölndal fotbolls tränare Anders Winckler, efter matchen.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän Lerum tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Märta Rohdin.

Lerum gjorde också 0–2 i slutminuterna av första halvlek, genom Tess Österlind. Till slut kom också 0–3 genom Märta Rohdin som ökade Lerums ledning i 63:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0–3.

Det här betyder att IF Mölndal fotboll är kvar på elfte plats, och Lerum stannar på nionde plats, i tabellen.

I nästa omgång har IF Mölndal fotboll Utbynäs borta på Lemmingvallen, lördag 2 september 12.15.