IF Mölndal fotboll vände halvtidsunderläge till seger

IF Mölndal fotboll hade problem och låg under med 1–2 efter första halvlek i matchen i division 6 Göteborg C herr i fotboll mot Askim på Kobbegården.

|
Askims IK förlorade mot IF Mölndal Fotboll

Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 3–2 för bortalaget IF Mölndal fotboll. Stor matchhjälte blev Anton Johansson, med sitt 3–2-mål på övertid.

IF Mölndal fotbolls tränare Nicklas Sernevall kommenterade matchen:

– En grymt skön vinst! Askim är bättre i första halvlek och leder rättvist. Vi samlar ihop oss i halvlek och gör en betydligt bättre andra halvlek och visar prov på god lagmoral.

Askim startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fem minuter slog Noel Olsen till.

IF Mölndal fotboll kvitterade till 1–1 tidigt i matchen, genom Aldin Veladzic, i 15:e minuten.

Askim tog ledningen på nytt i 26:e minuten, när William Oraham slog till. IF Mölndal fotboll kvitterade till 2–2 i 72:a minuten.

Det matchavgörande målet kom på övertid, när Anton Johansson slog till och gjorde 2–3 för IF Mölndal fotboll. Johansson fullbordade därmed IF Mölndal fotbolls vändning.

Det här var IF Mölndal fotbolls andra uddamålsseger.

För hemmalaget betyder resultatet fjärde plats i tabellen. IF Mölndal fotboll är på andra plats.

IF Mölndal fotboll tar sig an Landala i nästa match hemma torsdag 9 maj 13.00.