Joel Bertilsson och Alexander Nihlstrand målgörare när IF Mölndal fotboll förlorade

IF Mölndal fotboll förlorade på bortaplan i division 6 Göteborg C herr i fotboll mot Göteborgs SIF, med 2–4 (1–2).

|
Göteborgs SIF vann mot IF Mölndal Fotboll

– Sur förlust, men motståndaren visade större vilja att vinna matchen och det är därför som de vinner. Vi bryter ihop och kommer igen, tyckte IF Mölndal fotbolls tränare Nicklas Sernevall, efter matchen.

Matchen var mållös till IF Mölndal fotboll tog ledningen i 25:e minuten, genom Alexander Nihlstrand.

Göteborgs SIF kvitterade till 1–1 i 36:e minuten, när Anders Sten Emil Karlsson slog till.

Göteborgs SIF tog också ledningen i 39:e minuten, när Adam Boström fick träff. Anton Giebat ökade Göteborgs SIF:s ledning i 79:e minuten.

Med nio minuter kvar att spela reducerade IF Mölndal fotboll genom Joel Bertilsson. Mer än så blev det dock inte för IF Mölndal fotboll.

Bara fem minuter senare var det Emil Blücker som såg till att Göteborgs SIF ökade ledningen till 4–2. Därmed hade Göteborgs SIF vänt matchen. 4–2-målet blev matchens sista.

För Göteborgs SIF gör resultatet att laget nu ligger på första plats i tabellen, medan IF Mölndal fotboll är på sjunde plats.

IF Mölndal fotboll tar sig an Fröjden i nästa match hemma torsdag 25 april 18.45.