Kållered fixade en poäng borta mot Näset B

Näset B ledde med 2–1 efter första halvlek hemma mot Kållered i division 4 Göteborg A dam i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Kållered in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 3–3.

|

– Ett ungt KSK stod upp bra och tog kampen ute på planen. Det var ett böljande spel och båda lagen hade chanser att avgöra. Oavgjort var därför ett rättvist resultat, kommenterade Kållereds lagledare Fredrik Bäckman.

Matchen förblev jämn målmässigt till Kållered tog ledningen i 21:a minuten, genom Line Arenäs.

Näset B kvitterade till 1–1 efter en halvtimmes spel, genom Kajsa Blom.

Näset B tog också ledningen i 33:e minuten, när Lois Edvardsson slog till på straff. Direkt efter pausen nätade Svea Kennerud på straff och kvitterade för Kållered.

Kållered gjorde också 2–3 i 54:e minuten när Line Arenäs slog till ännu en gång.

Näset B:s Hanna Magnander gjorde 3–3 i 65:e minuten. 3–3-målet blev matchens sista.

Näset B har en seger, tre oavgjorda och en förlust och 12–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Kållered har tre oavgjorda och två förluster och 10–15 i målskillnad.

Näset B ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Kållered ligger på åttonde plats.

I nästa omgång har Kållered Mölnlycke borta på Mölnlycke IP, onsdag 21 juni 19.30.