Kållered vann efter avgörande i förlängningen mot Partille HK

Kållered tog en stark seger mot Partille HK borta i HockeyTrean södra C. I förlängningen kunde Kållered avgöra till 4–3 (0–0, 1–1, 2–2, 1–0) och ta bonuspoängen. Matchhjälte blev Kevin Börjesson, som gjorde det avgörande målet i förlängningen.

|

Segern var Kållereds fjärde på de senaste fem matcherna.

Första perioden blev mållös. Partille HK gjorde 1–0 genom Sebastian Hedlund efter 11 sekunder i andra perioden.

Kållered kom tillbaka, och gjorde 1–1 genom Kevin Börjesson efter 8.16. Partille HK tog ledningen med 2–1 genom Kevin Brodén efter 12.37 i tredje perioden.

Kållered gjorde 2–2 genom Wille Jansson efter 13.22.

Efter 13.55 gjorde Partille HK 3–2, på nytt genom Kevin Brodén.

Kållered gjorde 3–3 genom Nestor Stenson med 1.02 kvar att spela. I förlängningen tog det 1.44 innan Kållered också avgjorde till 3–4. Stor matchhjälte blev Kevin Börjesson, framspelad av Jonathan Prim och Nestor Stenson.

Snackisen var att Kevin Börjesson gjorde två mål för Kållered och totalt tre poäng och Andreas Wernersson hade tre assists. Dessutom att Partille HK:s Sebastian Hedlund stod för tre poäng, varav ett mål.

Det här betyder att Partille HK ligger kvar på andra plats i tabellen, och Kållered på tredje plats.

Nästa motstånd för Kållered är Lerum. Lagen möts söndag 24 oktober 16.40 i Kållereds Ishall.