Kållered vann med 4–2 borta mot Göteborgs FF

Det blev dramatiskt när Kållered vann mot Göteborgs FF i division 4 Göteborg B herr i fotboll på onsdagen.

|
Göteborgs FF förlorade mot Kållered SK

Liam Raudsepp gjorde 2–3 i 85:e minuten – och Robin Shirwani gjorde 2–4 på tilläggstid. Laget vann med 4–2 (1–1) borta på Majvallen.

Segern var Kållereds fjärde på de senaste fem matcherna, och fjärde raka segern på bortaplan.

Matchen förblev jämn målmässigt till Göteborgs FF tog ledningen i 27:e minuten, genom Samuel Börjesson.

Kållered kvitterade till 1–1 i 38:e minuten, när Gustav Hernborg hittade rätt. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Hugo Kjellsson träff och gav Kållered ledningen.

I den 74:e minuten kvitterade Pontus Lundborg för Göteborgs FF.

Först med fem minuter kvar att spela tog Kållered ledningen genom Liam Raudsepp.

2–4-målet kom på stopptid, när Robin Shirwani slog till och gjorde mål. 2–4-målet blev matchens sista.

För Göteborgs FF gör resultatet att laget nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Kållered är på andra plats.

Nästa motstånd för Kållered är Älvsborg. Lagen möts tisdag 25 juni 17.00 på Kållered Sportcenter.