Lindome i ledning i halvtid – tappade segern mot Bergdalen

Lindome ledde med 1–0 i paus i mötet i division 2 västra Götaland herr i fotboll hemma med Bergdalen på fredagen.

|
Lindome GIF spelade lika mot Bergdalens IK

Men Bergdalen var starkare i andra halvlek och fixade oavgjort, 3–3.

Lindomes tränare Adam Reggiani kommenterade matchen:

– Oerhört besvikna, vi har förutom målen 6 klara målchanser som vi inte förvaltar och då går det inte att vinna fotbollsmatcher.

Matchen var mållös till Lindome tog ledningen i 35:e minuten, genom Kevin Fransson. Direkt efter pausen nätade Abdullahi Dirir och ökade Lindomes ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Arian Sawsani och reducerade åt Bergdalen.

Bergdalen kvitterade till 2–2 bara fyra minuter senare genom Alen Krasnici.

Först med nio minuter kvar att spela tog Bergdalen ledningen genom Alen Krasnici.

Med åtta minuter kvar att spela kvitterade Lindome genom Alexander Nilsson. 3–3-målet blev matchens sista.

Det här var Lindomes tredje oavgjorda match den här säsongen.

Lindome ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Bergdalen ligger på elfte plats.

Nästa motstånd för Lindome är Sävedalen. Lagen möts fredag 14 juni 19.00 på Vallhamra.