Måns Persson matchvinnare när Kållered slog Dalen/Krokslätt

Kållered besegrade Dalen/Krokslätt på hemmaplan i lördagens match i division 4 Göteborg B herr i fotboll.

ANNONS
|
Kållered SK vann mot Dalen/KFF
Kållered SK vann mot Dalen/KFF

4–2 (3–0) slutade matchen.

– Vi gör en jättebra första halvlek och dominerar stort och skapar många bra chanser. 3-0 är i underkant. Dalen/Krokslätt har under de första 45 minuterna en bra chans. I andra händer något och vi slutar springa och verkar nöjda. Andra halvlek är ganska dålig från vår sida, men 4-2 innebär tre goda poäng i vår jakt, kommenterade Kållereds assisterande tränare Henrik Lunde.

Dalen/Krokslätts tränare Daniel Dewerud tyckte så här om matchen:

– Vi förlorar matchen i första halvlek. Vi är helt vilsna och får inte till någonting alls, varken framåt eller för den delen bakåt. Andra halvlek spelar vi upp oss rejält och vinner faktiskt den med 2-1. Men vad gör det när vi ligger under med tre bollar i paus.

ANNONS

Kållered fick en bra start på matchen. Hossam Kaawach gjorde målet, redan i tolfte minuten.

Laget ökade ledningen till 2–0 i 34:e minuten, när Måns Persson fick träff.

Kållered gjorde också 3–0 alldeles före halvtidspausen, på nytt genom Måns Persson. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Bita Bångens träff och reducerade åt Dalen/Krokslätt.

I 70:e minuten slog Lukas Lindberg till på straff, och gjorde 4–1.

Bita Bångens, återigen, reducerade för Dalen/Krokslätt med knappa kvarten kvar. Mer än så blev det dock inte för Dalen/Krokslätt.

Kållered har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 15–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Dalen/Krokslätt har fem förluster och 7–20 i målskillnad.

Kållered ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Dalen/Krokslätt är på tionde plats.

Fredag 20 september spelar Kållered borta mot Näset 19.15 och Dalen/Krokslätt mot Älvsborg hemma 19.00 på Krokslättsvallen.

ANNONS