Mölndal B i ledning i halvtid – men tappade segern mot Älvsborg

Mölndal B ledde med 3–2 i paus i mötet i division 5 Göteborg dam i fotboll hemma med Älvsborg på söndagen.

|
IF Mölndal Fotboll dam spelade lika mot Älvsborg FF dam

Men Älvsborg reste sig i andra halvlek och fixade oavgjort, 4–4.

– Vi låg under med 0-2 så upphämtningen till 3-2 kändes bra och jag tycker vi hade initiativet. Men vi orkade inte i andra halvlek så mot slutet får vi nog vara nöjda med oavgjort, kommenterade Mölndal B:s ledare Anders Winckler.

Älvsborg gjorde första målet. Stella Thorén slog till, redan i tionde minuten.

Älvsborg ökade också ledningen till 0–2 i 17:e minuten, när Tove Stenberg fick träff.

Mölndal B reducerade till 1–2 bara tre minuter senare genom Saga Myhre.

Mölndal B kvitterade till 2–2 efter en knapp halvtimmes spel, genom Therese Öborn.

Mölndal B tog också ledningen i slutminuterna av första halvlek, ännu en gång genom Saga Myhre. Med en halvtimme kvar att spela nätade Tove Stenberg på nytt och kvitterade för Älvsborg.

I 63:e minuten nätade Alice Karlsson Gadnai, och gav Mölndal B ledningen.

Fyra minuter senare var det Isabella Haglind som såg till att Älvsborg kvitterade till 4–4. Det fastställde slutresultatet till 4–4.

För Mölndal B gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Älvsborg är på nionde plats.

Nästa motstånd för Mölndal B är Ruddalen. Lagen möts söndag 1 september 16.15 på Ruddalen.