Nellie Selg och Signe Lindberg målskyttar i Kållereds förlust

Kållered blev besegrade av Donsö på bortaplan i division 4 Göteborg A dam i fotboll, där matchen på söndagen slutade 4–3 (3–0).

|
Donsö IS dam vann mot Kållered SK

Kållereds lagledare Fredrik Bäckman kommenterade matchen:

– Första halvlek var båda lagen lite trevande men Donsö var mer på när lägena kom. I andra halvlek var det mer energi i lagen och målen trillade in. Donsö fick dock sista ordet denna gång.

Donsö fick en bra start på matchen. Elin Fhager slog till, redan i tionde minuten.

Donsö ökade ledningen till 2–0 i 25:e minuten, när Ellen Wahl fick träff.

Donsö gjorde också 3–0 strax före halvtidsvilan, på nytt genom Ellen Wahl. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Nellie Selg träff och reducerade åt Kållered.

Kållered reducerade igen i 61:a minuten genom Nellie Selg.

I 71:a minuten ökade Brita Hansson ledningen.

Signe Lindberg reducerade för Kållered i 78:e minuten. Fler mål än så blev det inte för Kållered.

Donsö ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Kållered är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Kållered är Göteborgs FF B. Lagen möts tisdag 11 juni 20.15 på Kållered Sportcenter.