Sävedalen B och IF Mölndal fotboll kryssade efter svängig match

Sävedalen B tog emot IF Mölndal fotboll hemma på Vallhamra på torsdagen. I första halvlek var det IF Mölndal fotboll som tog greppet om matchen, med en 1–0-ledning. Men i andra halvlek kom Sävedalen B in i matchen. Laget hämtade i kapp underläget, och matchen i division 4 Göteborg dam slutade 2–2.

|

– Vi mötte ett bra lag idag och leder matchen två gånger om. Trots att vi har ett par chanser att stänga matchen så gör de ett mål i sista minuterna och vi får nöja oss med en poäng. Alltid surt att tappa en ledning men att ta poäng av serieledarna är inget att skämmas över, kommenterade IF Mölndal fotbolls tränare Anders Winckler.

Det innebär att IF Mölndal fotboll fortfarande är obesegrat den här säsongen, efter fyra vinster och tre oavgjorda matcher.

I 26:e minuten kom 0–1 till IF Mölndal fotboll genom ett snöpligt självmål. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Cornelia Andersson och kvitterade för Sävedalen B.

I 75:e minuten gav Therese Öborn IF Mölndal fotboll ledningen på nytt.

Kvitteringen kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Maja Nyström gjorde mål för Sävedalen B. Det fastställde slutresultatet till 2–2.

Sävedalen B har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan IF Mölndal fotboll har fyra vinster och en oavgjord.

Resultatet innebär att Sävedalen B fortsätter toppa tabellen och IF Mölndal fotboll ligger på femte plats i tabellen.

I nästa omgång har IF Mölndal fotboll Jonsered hemma på Åbyvallen, lördag 10 september 12.15.