Schölin fixade kryss i 88:e minuten för Fässberg mot Göteborgs FF

Fässberg gick mot förlust när laget på torsdagen mötte Göteborgs FF i division 4 Göteborg B herr i fotboll på Åbyvallen.

|
Fässbergs IF spelade lika mot Göteborgs FF

Bortalaget hade ledningen med 1–2 i slutet av matchen, men i 88:e minuten slog Martin Schölin till och gjorde 2–2 och räddade en poäng för Fässberg.

Gästande Göteborgs FF fick en bra start på matchen. Antonio Gonzalez gjorde målet, redan i 19:e minuten. I 69:e minuten slog Henrik Sarge till, och kvitterade för Fässberg.

Teodor Nastevski Lindström gav Göteborgs FF ledningen i 80:e minuten.

Kvitteringen kom med två minuter kvar att spela, när Martin Schölin slog till och gjorde mål för Fässberg. Det fastställde slutresultatet till 2–2.

Fässberg har en seger, tre oavgjorda och en förlust och 8–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Göteborgs FF har två vinster och tre oavgjorda och 15–4 i målskillnad. Det här var Fässbergs tredje oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Fässberg på sjunde plats och Göteborgs FF på sjätte plats.

Fässberg tar sig an Sandarna i nästa match hemma fredag 24 maj 18.45.