Seger för Mölndal på bortaplan mot Stenungsund

Mölndal vann mötet med Stenungsund borta med 5–2 (1–1, 3–1, 1–0) på onsdagen i HockeyTvåan södra A herr.

|

Första perioden var jämn. Mölndal inledde bäst och tog ledningen genom Mattias Elofsson efter 10.23, men Stenungsund kvitterade genom Hannes Kristiansson i slutet av perioden. Mölndal stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 1–1 till 1–4 på bara 4.36.

Stenungsund reducerade dock till 2–4 genom Miska Varjosaari med 2.44 kvar att spela. 12.41 in i tredje perioden nätade Mölndals Viktor Witehall på pass av Jonatan Stuxberg och ökade ledningen för Mölndal. 2–5-målet blev matchens sista.

Stenungsund har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fyra spelade matcher. Mölndal har nio poäng.

Lördag 16 oktober 16.00 spelar Mölndal borta mot Bäcken.