Seger för Solängen mot Landala i spännande match

Solängen tog greppet om bortamatchen mot Landala i division 6 Göteborg C herr i första halvlek, och ledde med 3–0 i paus. Trots en uppryckning i andra halvlek av Landala räckte laget inte ända fram, och Solängen vann med 3–1.

ANNONS
|

– Ja vi gjorde en väldigt bra första halvlek! Men i andra kom Landala ut hungrigare och mer taggade än oss. Och då är det svårt att vända tillbaka matchbilden. Men det var aldrig farligt att det skulle vända. Närmare att vi skulle göra fler mål. En godkänd insats från våra unga killar, kommenterade Solängens tränare Hadi Namro efter matchen.

Solängen startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara en minut slog Simon Alghaffari till.

Solängen ökade ledningen till 0–2 i 27:e minuten, genom Joel Ekengren.

Solängen ökade ledningen till 0–3 efter en dryg halvtimmes spel, genom Svante Thiringer Coster. Direkt efter pausen gjorde Oskar Thomasson mål och reducerade åt Landala. Mer än så blev det dock inte för Landala.

ANNONS

Landala har två vinster, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Solängen har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Med fyra omgångar kvar är Landala på femte plats i tabellen, medan Solängen är på tredje plats.

Söndag 25 september 15.15 spelar Solängen hemma mot Fröjden.

ANNONS