Segerraden förlängd för IF Mölndal fotboll – besegrade Askim IK

1–2 (0–1) blev resultatet när Askim IK och IF Mölndal fotboll möttes på Kobbegården på onsdagen.

|
Askims IK dam förlorade mot IF Mölndal Fotboll dam

I och med detta har IF Mölndal fotboll tre raka segrar i division 4 Göteborg A dam i fotboll, och efter den tuffa perioden är IF Mölndal fotboll nu i riktigt bra form.

– Jag tycker vi äger första halvlek och borde gjort ett eller två mål till. I andra är Askim betydligt bättre och det blir jämnare med lite övervikt för dem. Totalt sett ett rättvist resultat, tyckte IF Mölndal fotbolls tränare Anders Winckler, efter matchen.

Wilma Abramsson blev matchhjälte med sitt avgörande 2–1-mål efter 61 minuter.

Matchen förblev jämn målmässigt till IF Mölndal fotboll tog ledningen i 33:e minuten, genom Wilma Abramsson. I 54:e minuten nätade Filippa Erlandsson, och kvitterade för Askim IK.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Wilma Abramsson träff på nytt och avgjorde matchen.

Det här var IF Mölndal fotbolls andra uddamålsseger.

Det här betyder att Askim IK är kvar på fjärde plats, och IF Mölndal fotboll stannar på tredje plats, i tabellen.

Nästa motstånd för IF Mölndal fotboll är Landvetter. Lagen möts torsdag 29 augusti 18.45 på Åbyvallen.