Tung förlust på hemmaplan för Hällesåker mot Hovås/Billdal

Hällesåker hade riktigt stora problem med Hovås/Billdal i division 4 Göteborg B herr i fotboll, och föll tungt på hemmaplan med utklassningssiffrorna 0–5 (0–2).

|
Hällesåker IF förlorade mot Hovås Billdal IF

– Vi möter ett Hovås som är väldigt duktiga. Med det sagt så saknar vi attityd och inställning ikväll. Vi hade förlorat innan domaren ens blåste igång matchen, kommenterade Hällesåkers tränare Edmond Shala.

Hovås/Billdal gjorde första målet. Lucas Zuckermann gjorde målet, redan i åttonde minuten.

Hovås/Billdal ökade ledningen till 0–2 efter en halvtimmes spel, genom Hannes Landén. Direkt efter pausen ökade Lucas Zuckermann Hovås/Billdals ledning.

I 65:e minuten nätade Kevin Norrlén, och gjorde 0–4.

Till slut kom också 0–5-målet genom Ludvig Svedstam i 71:a minuten.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Hällesåker på tolfte och sista plats och Hovås/Billdal på andra plats.

Nästa motstånd för Hällesåker är Kållered. Lagen möts fredag 30 augusti 19.00 på Kållered Sportcenter.